1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hi Guest, welcome to the TES Community!

    Connect with like-minded professionals and have your say on the issues that matter to you.

    Don't forget to look at the how to guide.

    Dismiss Notice
  3. The Teacher Q&A will be closing soon.

    If you have any information that you would like to keep or refer to in the future please can you copy and paste the information to a format suitable for you to save or take screen shots of the questions and responses you are interested in.

    Don’t forget you can still use the rest of the forums on theTes Community to post questions and get the advice, help and support you require from your peers for all your teaching needs.

    Dismiss Notice

Not Seeing images in Defined DW site

Discussion in 'Computing and ICT' started by smudgie, Mar 22, 2011.

  1. smudgie

    smudgie New commenter

    Gees struggling with some simple things here...
    I've created a main site folder which contains an images folder. My page has been saved within the main folder and I have a image I'm trying to call within my folder. when I call it it appears as missing. What am I forgetting to do? I've defined my site so I'm confused as to why it can't see the image.
     
  2. smudgie

    smudgie New commenter

    I'm using DWCS5 . Just found if I press the Resample button on the Properties panel, the image appears. Why I can't just call the image as I would in previous versions, I'm unsure...perhaps you can help me here?
     

Share This Page