1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hi Guest, welcome to the TES Community!

    Connect with like-minded education professionals and have your say on the issues that matter to you.

    Don't forget to look at the how to guide.

    Dismiss Notice

"hover preview" not working since windows 10 upgrade

Discussion in 'Welcome lounge and forum help' started by strawbs, Apr 12, 2019.

  1. strawbs

    strawbs Established commenter

    Downloaded windows 10 yesterday to upgrade pc from windows 7.
    Now I find here on TES community the "hover preview" function isn't working
    (that is, if you hover over a thread title it previews the content)
    Worked fine previously on win 7
     
  2. Skeoch

    Skeoch Lead commenter

    Works on Windows 10 for me with latest Firefox. Might be browser related?
     
  3. strawbs

    strawbs Established commenter

    Thanks, I'm on FF; but have also tried it on Chrome and Edge, but doens't work on any of them
     
  4. strawbs

    strawbs Established commenter

    Just to update my own post if anyone else has had the same issues:
    I also discovered that on ebay "mouse over image" wasn't working on FF, so reverted back to a previous version. This didn't seem to help, but I now find that both the ebay "mouse over" and the "hover preview" now work on the latest version FF has now updated to.
    So not quite sure what I've done or why it works, but it does. On FF at least; still no TES hover preview on Chrome...
     

Share This Page